Cropped landscape
Sport
Továbbjutott a háromszoros bajnok
2019-03-2113:47
Tenisz
Megkezdődtek a főtáblás küzdelmek Miamiban az ATP 1000-es keménypályás tenisztornán. A háromszoros bajnok Victoria Azarenka három játszmában nyert és továbbjutott a második fordulóba. A megnyitón pedig Roger Federer, Novak Djokovics és Serena Williams is részt vett.
Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a Miamiban zajló ATP 1000-es kemény pályás tenisztorna. Roger Federer, Novak Djokovics és Serena Williams is jelen volt az eseményen. A három teniszcsillag ütő helyett ezúttal ollót fogott és átvágta a jelképes szalagot.
 
A főtábla első fordulójában Victoria Azarenka - Dominika Cibulkovával találkozott. A világos felsőben játszó Azarenka rögtön brékelni tudta szlovák ellenfelét, majd 4-2-nél újra elvette Cibulková adogatójátékát, így az első szettet könnyedén hozta 6-2-re. A folytatásban magasabb fokozatra kapcsolt a világranglista 35. szlovák, és gyakorlatilag ugyanazt megcsinálta, mint vetélytársa az első játszmában. Jöhetett a döntő szett, ahol a háromszoros bajnok fehérorosz jobbnak bizonyult, így három szettben 6-2, 3-6, 6-4-re megnyerte a mérkőzést és a második fordulóban majd a francia Caroline Garciával játszhat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ