Cropped landscape
Sport
Gól nélküli döntetlen után folytatják
2019-03-1316:13
A Bayern München és a Liverpool 0-0-s döntetlenről folytatja a párharcot a legjobb 8 közé jutásért a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A visszavágón az angoloknál szerepelhet az első meccsen eltiltott Van Dijk, ami a Bayern utóbbi mérkőzéseken mutatott jó támadójátéka miatt is fontos lehet. 
A Bayern München erődemonstrációt tartott az utóbbi két fordulóban a Bundesligában. A Mönchengladbach-ot idegenben 5-1-re, míg legutóbb a Wolfsburgot hazai pályán 6-0-ra intézték el a bajorok. A nyolcaddöntő első felvonásán viszont nem sikerült kapuba találniuk.
Támadásban jobbaknak kell lennünk, ki kell használnunk a lehetőségeinket. Tudjuk, hogy a Liverpoolnak erős a védelme. Ezt láttuk az első mérkőzésen is, ráadásul Van Dijkkal még jobbak. Legutóbb a Bundesligában is remekül játszottunk, úgyhogy én bizakodó vagyok
- mondta Niko Kovac.
 
A Liverpoolnál ezúttal játszhat az első mérkőzést eltiltás miatt kihagyó hátvéd, Van Dijk is, ami a védelem szempontjából fontos lesz.
A Bayern egy világklasszis csapat, ezt mindenki tudja. Abszolút a legmagasabb szinten kell ellenük védekeznünk, mert csak úgy lehet esélyünk. Nagyon fontos meccs vár ránk és tudjuk, hogy ugyanez igaz a bajnokságra is, de jelenleg nem azzal foglalkozunk. Csak a Bayernre koncentrálunk
- nyilatkozta Jürgen Klopp.
 
A Bayern München-Liverpool Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágót este 21 órától rendezik az Allianz Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ