Cover
Sport
A Veszprém bejutott a Final Fourba
2019-03-1221:11
A négyes döntőbe jutás volt a tét a Tatabánya-Veszprém meccsen a kézilabda magyar kupában. A várakozásoknak megfelelően a Veszprém simán 30-21-re győzött a Tatabánya otthonában, így ott lesz a Final Fourban! 
A Veszprém kőkeményen védekezett már az elejétől kezdve, így sok babér nem termett a hazaiaknak. A félidőben 15-10-re vezetett az Építők. A második játékrészben a Bányásznak volt egy jó periódusa, amikor 3 gólra is zárkózott, ennél közelebb viszont nem került, így a Veszprém jutott a négyes döntőbe. A végeredmény Tatabánya -Veszprém 21 - 30.
Nagyon parázs, nagyon kemény mérkőzés volt, amire számítottunk, ami abszolút nem ért meglepetésként, viszont fegyelmezettek voltunk, határozottak voltunk mi is kezdettől fogva a végéig azt gondolom, hogy a védekezésünk remekelt. Kisebb-nagyobb hiányosságok voltak, de inkább hál’ Istennek kisebb hiányosságok és támadásban is azt gondolom, hogy a helyzeteinket jó százalékkal ki tudtuk használni
- mondta riporterünknek Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa.

A legjobb négy közé korábban már bejutott a Dabas és a Szeged, a Budakalász-Balatonfüred meccset pedig szerdán rendezik. A négyes döntőt április 6-án és 7-én a debreceni Főnix Csarnokban játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ