Cropped landscape
Sport
Andrásfi a hazai rendezésű vb-n is bizonyítana
2019-03-1209:45
párbajtőr
A felnőtt párbajtőr Grand Prix-n elért bronzérem után már a hazai rendezésű felnőtt világbajnokságon bizonyítana Andrásfi Tibor. A csapatban junior világ- és Európa-bajnok párbajtőröző Jó Reggelt! című műsorunk mai adásában a jövőjéről beszélt.
Andrásfi Tibor óriási meglepetésre bronzérmet szerzett a hétvégi budapesti felnőtt párbajtőr Grand Prix-n. A 19 éves vívó ezzel a legjobb magyar eredményt érte el. A BVSC sportolója reméli, pástra léphet majd a júliusi hazai rendezésű világbajnokságon.
Nagyon nagy lépést tettem a felnőtt válogatottság felé ezzel az eredménnyel, viszont még közel sincs vége a válogatásnak, van még két nagyon fontos verseny, ahol még bármi előfordulhat, hiszen ki tudja, lehet, hogy másnak lesz egy olyan napja, mint amilyen most nekem volt ezen a hétvégén. De most ezzel feljöttem a ranglista második helyére. Az első kettő automatikusan indul a világbajnokságon, kettő pedig szubjektív, úgyhogy én nagyon bízom magamban és abban, hogy megtudom őrizni ezt a második helyet az elkövetkezendő két versenyen és akkor remélhetőleg még itt a budapesti világbajnokságon viszontláthatnak az emberek a páston
- mondta Andrásfi a Jó Reggelt!-ben
 
 Andrásfi a felnőtt válogatott keret felé az áprilisi junior világbajnokságon tehet egy újabb lépést, ahová csapatban címvédőként érkezik a lengyelországi Torunba.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ