Cropped landscape
Sport
Hannu Järvenpää jövőre is a Fehérvár AV19 kispadján
2019-03-1119:46
Pályaelőnnyel vág neki a rájátszásnak a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az osztrák ligában. A Red Bull Salzburg elleni párharc szerdán kezdődik Fehérváron. 
A fehérvári hokicsapat a középszakasz befejezése után bejelentette, hogy hosszabbít a kiváló szezon egyik sikerkovácsával, Hannu Järvenpää-val, másodedzőjével és Sarauer Andrew-val is.
Szeretném azt mondani, hogy az edzői stáb érdeme a jó szereplés, de nem hiszem. A játékosok azok, akik kimennek a jégre és ott ők hoznak döntést, mondhatunk nekik bármit. Idén sokszor hoztak kiváló döntést, talán ez lehetett a siker kulcsa
- mondta a Fehérvár vezetőedzője, Hannu Järvenpää.
 
Az együttes csapatkapitánya a szezon előtt is aláírta volna a Fehérvár jelenlegi helyzetét.
Ezt teljesen elfogadtam volna, hogy negyedik helyen, pályaelőnnyel kezdjük a rájátszást. Ez a tavalyi egypontos hiány lett ahhoz, hogy rájátszásban legyünk, és most szerencsére sikerült, de hát ez volt a terv. Nem úgy indultunk a szezonnak, hogy utolsó előttiek legyünk, hanem mindenképp a top 6 volt a cél a kezdetektől
- nyilatkozta Hári János.
 
A Red Bull Salzburg elleni párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart és szerdán veszi kezdetét. A tét a legjobb négy közé jutás.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ