Cropped landscape
Sport
Búcsúzott Fucsovics Márton
2019-03-1116:17
Tenisz
Fucsovics Márton drámai csatában kikapott a svájci Stan Wawrinkától. Az Indian Wells-i keménypályás torna második fordulójában a magyar teniszező 3 játszmában 4-6, 7-6, 5-7-re maradt alul, és így búcsúzott a versenytől. 
Az első szettben a lilában játszó svájci volt jobb, bár 1:1 és 3:3 után is mindketten elvették a másik adogatását, Wawrinka 5:4-nél, Fucsovics szervájánál két bréklabdához jutott, és a másodikat ki is használta.
 
A második játszma is szoros csatát hozott. 4:4-ig mindketten hozták saját adogatásukat, ezt követően viszont elvették a másik szervajátékát, így jöhetett a rövidítés, ahol végül Fucsovics volt pontosabb, így következhetett a mindent eldöntő harmadik szett.
Wawrinka egyből brékelt, majd 5:4-es vezetésnél úgy tűnt, el is dönti a mérkőzést. Fucsovics azonban egymás után három meccslabdát is hárított, majd visszavette a svájcitól az előnyt. A hajrában viszont Wawrinka bizonyult jobbnak, és végül 6:4, 6:7., 7:5-re harmadszor is legyőzte Fucsovicsot, így a harmadik fordulóban ő játszhat honfitársával, a korábbi világelsővel, Roger Federerrel.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ