Cover
Sport
A Fradi nyerte a 215. örökrangadót
2019-03-0922:47
A 215. örökrangadót rendezték a labdarúgó OTP Bank Ligában. Iskolajátékkal könnyedén nyert a Fradi. A zöld-fehérek már az első félidőben 3-0-ra vezettek, az MTK túl későn ébredt, csak egy szépítő találat jött össze nekik. A végeredmény MTK-Ferencváros 1-3. 
Óriási elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe a fehér mezben játszó Ferencváros, ennek pedig hamar meg is lett az eredménye. Egy beadást követően Varga lőtt kapura 16 méterről, Kychak kapus pedig nem tudott hárítani, 1-0. A félidő közepén egy középre lőtt labda tréfálta meg a hazaiakat, a nagy kavarodásból pedig Lanzafame talált be, megszerezve szezonbeli 11. gólját, 2-0. A 12. találatára se kellett sokat várnia, igaz Kychak és Katona közreműködése is kellett hozzá. 3-0.
Azt csináltuk, amit elterveztünk, minél előbb meg szerettük volna szerezni a vezetést. Sikerült és utána tudtunk még egyet, meg még egyet rúgni, úgyhogy végig kézben tartottuk a mérkőzést
- nyilatkozta riporterünknek Varga Roland, az FTC játékosa.
 
A második félidőben mindent megtett az MTK csereként beállt Mihajlovics és Lencse is, de csak egy szépítésre futotta, Gera Dániel egy remek szóló után talált be. A végeredmény MTK-Ferencváros 1-3.
 
Az OTP Bank Liga 24. fordulójának további eredményei a következők: 
Óriási meglepetésre: Haladás - Újpest 3-2, sorozatban második győzelmét aratta a sereghajtó szombathelyi csapat, ráadásul a második félidőben 5 perc alatt fordított 0-2-ről.
Debrecen - Mezőkövesd 1-0
Kisvárda - Budapest Honvéd 1-1
Diósgyőr - Puskás Akadémia FC 1-0.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ