Cropped landscape
Sport
Női BL-döntő Budapesten
2019-03-0815:22
Május 18-án Budapesten rendezik a női Bajnokok Ligája döntőjét, méghozzá a Groupama Arénában. A női futball idei legnagyobb eseményére hivatalosan is elkezdődött a jegyértékesítés. 
Szimbolikusan a nemzetközi nőnapon kezdődött meg a jegyértékesítés a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjére, amelyet a Ferencváros stadionjában, a Groupama Arénában rendeznek.
Nagyon jó választás volt ez a stadion, mert méretéből adódóan is kiváló hangulat tud kialakulni, így remek helyszíne lesz a női Bajnokok Ligája döntőjének. Ha telt ház lesz, akkor garantált a libabőrös hangulat
- mondta Célia Sasic, BL-győztes labdarúgó.
 
Berkesi Judit, a BL-döntő nagykövete reméli, hogy a női labdarúgás ezáltal még inkább reflektorfénybe kerülhet.
Bízunk benne, hogy ennek azért hosszabb távú hatásai is lesznek a magyar női labdarúgás számára is, hiszen itt a szurkolók még jobban megismerik a nemzetközi klubfutballt, megismerkedhetnek a magyar női labdarúgással is, hiszen itt lesz mindenki ezen a rendezvényen. Bízunk benne, hogy a pályán is láthatunk magyar női labdarúgót
- mondta Berkesi Judit.

Jakabfi Zsanett ugyanis még versenyben van a Wolfsburggal, igaz a negyeddöntőben a címvédő Lyonna, Marozsán Dzsenifer együttesével találkoznak. A döntőt május 18-án rendezik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ