Cropped landscape
Sport
Magyarországon a dartslegenda
2019-03-0822:30
Darts
Magyarországra érkezett a háromszoros dartsvilágbajnok Michael van Gerwen. A világranglistát vezető 29 éves holland klasszis Érden kápráztatta el a magyar nézőket.
Michael van Gerwen Magyarországon. A háromszoros világbajnok több sztárral együtt érkezett az érdi Budapest Darts gálára. 
Jó érzés itt lenni és kifejezetten jó valami új részesének lenni. Remélem, valami maradandó is kisül ebből, és visszajárhatunk majd minden évben
- mondta a világranglista vezetője.
 
A darts ikonikus hangja, Russ Bray rengeteg játékossal találkozott pályafutása alatt. Szerinte ezektől válik valaki jó dartsossá.
Elkötelezettség. Olyan elkötelezettnek kell lenned a sport iránt, mint ezek a srácok itt mellettem. Felkészültnek kell lenned az utazásra, mert világszerte mindenhol színpadra kell lépniük a játékosoknak. Áldozatkészség, valamint a megfelelő hozzáállás. Ezek tesznek valakit profivá
- vélekedett a legendás szpíker.
 
A PDC Hungarian Fan Club és a PDC Europe által közösen szervezett gálán a nemzetközi mezőny négy sztárja vívott bemutató mérkőzést Magyarország legtehetségesebb dartsversenyzőivel.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ