Cropped landscape
Sport
Címvédésre készül Senánszky Petra
2019-03-0721:16
Címvédésre készül Senánszky Petra az úszó ob-n. A többszörös világbajnok, világcsúcstartó debreceni uszonyos úszó tavaly a „hagyományos” úszók között végzett az élen 50 méteres gyorsúszásban. A versenyt ráadásul ismét hazai közönség előtt rendezik a Debreceni Sportuszodában. 
Néhány hete még az egri uszonyosúszó világkupán halmozta az aranyérmeket, most viszont már a közelgő úszó Ob-ra készül Senánszky Petra. A Debreceni Búvárklub többszörös világbajnok, világjátékok győztes versenyzője címvédésre készül. Tavaly a nem uszonyos úszók között győzött 50 méter gyorsúszásban. A verseny évek óta része Petra felkészülésének, hiszen jól illeszkedik a versenynaptárba.
Ezt a hónapot erre szánjuk, hogy átálljak az uszonyosról a sima úszásra. Mert más, meg kell érezni igazából mindent. A technikáját főleg és érzem is magamon, hogy még nem tudnék igazán jól teljesíteni, hogy ha most kéne vízbe ugrani
- mondta Senánszky Petra.
 
Szerencse, hogy még három hét van az ob kezdetéig, így addig bőven formába hozhatja magát a debreceni sellőlány. A 71. Úszó Országos Bajnokságot március 27-e és 30-a között rendezik Debrecenben. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ