Cropped landscape
Sport
A továbbjutás a cél Padovában
2019-03-0619:27
A hazai 6-6-os döntetlen után idegenben jutna tovább az UVSE női vízilabdacsapata az Euroligában. Tavaly a magyar bajnok kiharcolta a továbbjutást Padovában a negyeddöntő visszavágóján, ugyanis akkor is egymással játszott a két együttes. 
A hazai találkozót az utolsó másodpercekben mentette döntetlenre az UVSE a Padova ellen, pedig kettővel is vezetett a magyar együttes. Gangl Edina szerint ezúttal nem lehetnek kihagyások.
Nem lehet olyan, hogy felhozzuk magunkra az ellenfelet, azt gondolom, hogy ez lesz az egyik legfontosabb. Lefordulás gólt nem lőttek, pedig az az erősségük, úgyhogy azt gondolom, hogy ezt jól megoldottuk, ez kint is nagyon fontos lesz
- nyilatkozta Gangl az Echo TV-nek. 
 
A női válogatott legyőzte kedden Olaszországot, ez a célja az UVSE-nek is szombaton az olasz együttes ellen.
A tavalyi párharcból is kiindulva és látva a Padova idei meccseit, legtöbbször hat és kilenc gól között szoktak lőni. Én úgy tapasztaltam és a videót is megnézve egyértelműen az alakult ki bennünk, hogy sokkal több gólt kell lőnünk és nagyobb százalékban kell gólra váltanunk a lehetőségeinket
- árulta el Benczur Márton, a csapat vezetőedzője a siker receptjét.
 
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a negyeddöntő visszavágóját rendezik Olaszországban. Akkor a hazai döntetlen után idegenben sikerült a győzelem az UVSE-nek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ