Cropped landscape
Sport
Szilágyi kedvenc világkupái következnek
2019-03-0516:45
Már csak 100 nap van hátra az olimpiai kvalifikációs budapesti vívó-világbajnokságig. A férfi kardozók számára március végén a magyar fővárosban rendeznek világkupát, ahol olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron is szeretne jól szerepelni.
Bár a férfi kardozók számára az idei év fő versenye a világbajnokság lesz, addig sem pihennek Szilágyi Áronék. Az olimpiai bajnok sportoló a februári kairói Grand Prix-n ezüstérmet szerzett, a hétvégén pedig Padovában vár világkupa a magyar csapatra.
A szívemhez közel áll ez a verseny. Kétszer nyertem már, hatszor voltam összesen érmes egyéniben. Nagyon szeretek az értő olasz közönség előtt versenyezni. Ennél jobban már csak a rákövetkezendő budapesti világkupát szeretem, ahol hazai közönség előtt tudom megmutatni a legjobb vívásomat, úgyhogy most két olyan verseny következik, amiket nagyon várok
– nyilatkozta Szilágyi Áron.
 
A hétvégi padovai világkupa után március 22-e és 24-e között Budapesten vár vk a kardozókra, amelyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vadonatúj Ludovika Arénájában rendeznek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ