Cropped landscape
Sport
Hátrányból győzött a Fehérvár AV19
2019-03-0521:52
4-2-re nyert a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a címvédő Bolzano ellen. A fehérvári együttes ezzel második győzelmét ünnepelhette az osztrák jégkorong-bajnokság középszakaszában.
Nem számított előzetesen esélyesnek a kék mezben játszó fehérvári csapat, hiszen a középszakaszban mindössze egy győzelemmel büszkélkedhet, ráadásul a címvédő két héttel ezelőtt már megverte a Fehérvárt. Az első harmadban a vendégek domináltak, előbb Brace talált be, majd Deluca asszisztjából Catenacci volt eredményes. A második játékrészben sikerült a hazai csapatnak kihasználni az emberelőnyös szituációkat, rögtön az elején Vänttinen lőtt gólt egy középreadást követően, majd a 16. percben Luttinen is feliratkozott a gólszerzők közé.
 
A magyar együttesnek remekül sikerült a harmadik felvonás, nem sokkal a vége előtt Harty elhúzta a kapus mellett a korongot, és a hálóba lőtt. A címvédő ezek után mindent megtett az egyenlítésért, ám végül Stipsicz Bence három tizedmásodperccel a vége előtt bebiztosítva a hazai győzelmet. Végeredmény Fehérvár AV19 - Bolzano: 4-2.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ