Cropped landscape
Sport
Győzelemre készül a Győr a Ferencváros ellen
2019-03-0112:04
Idén már harmadszor csap össze egymással a Győri Audi ETO és a Ferencváros női kézilabda csapata. A Bajnokok Ligája középdöntőjében az első meccsen Érden az FTC pályaválasztásával döntetlent játszottak egymással a felek, a győriek most hazai pályán győzelemre készülnek.
Regeneráló edzéssel készül a Győri Audi ETO KC a Ferencváros elleni BL-rangadóra. Az már biztos, hogy a győriek megnyerték középdöntő csoportját, így ebben az értelemben nincs tétje a találkozónak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy félvállról vennék a találkozót.
Ugyanúgy készülünk, ugyanúgy nekimegyünk a Ferencvárosnak, hiszen mi mást tehetnénk hazai pályán, hazai szurkolótábor előtt, és ráadásul a Ferencváros ellen, aki mást gondol az nagyon-nagyon tévúton jár, és nagyon nem ismer bennünket
– mondta Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője.
 
A védekezés ezúttal is kulcsfontosságú lehet, így a terv az, hogy már az első percektől feltartoztatja az Audi ETO a fővárosi rohamokat.
Szerintem ezen a mérkőzésen döntően befolyásolja majd, hogy hogyan védekezünk és hogy fog összeállni a védekezés. Én mindig azt mondom, hogy ez az alap, hogy ha az működik, akkor meg vagyok nyugodva, akkor jó kimenetelű lesz a végjáték
– nyilatkozta Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC csapatkapitánya.
 
A találkozó szombaton este, fél nyolckor kezdődik az Audi Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ