Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Küzdeni kell „apák és fiúk” ellen
2019-02-2521:52
Világszerte 100 millió halott – ennyi írható a kommunizmus számlájára. Napjainkban ez az ördögi, gyilkos eszme újra ébredőben van, ami ellen nemcsak idehaza, de Európában is küzdeni kell, ugyanis az újkommunisták száz éven belül megismételnék azt, hogy egy őrült eszme mérgezze meg a lelkeket – hívta fel rá a figyelmet a kommunizmus áldozatainak emléknapján az ECHO TV Sajtóklub című műsorában Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa, Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 
Szégyen és gyalázat, hogy mind a mai napig több száz olyan magyarországi közterület van, amit valamelyik kommunista gyilkosokról neveztek el, elég csak gondolnunk Kun Bélára, vagy éppen Szamuely Tiborra. Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa felhívta a figyelmet a Magyar Patrióták Közösségének kiemelkedő munkájára, a szervezet ugyanis céljának tekinti, hogy bolsevik önkényuralmi rendszereket kiszolgáló és hazaáruló személyek kultusza ne legyen megengedett közterületeken, ennek érdekében pedig kezdeményezték, hogy a kommunista utca- és térneveket változtassák meg.

Bencsik András, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából kiemelte, ez az ördögi eszme úgy szabadított rá egy elvet a világra, hogy nem törődött azzal milyen borzasztó következményei lesznek. A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint a mostani embereknek az új típusú kommunizmustól lehet félnivalójuk, hiszen, ha a migránsok által végrehajtott népességcserére gondolunk, ami révén az európai civilizációt meg akarják szüntetni, akkor az a mondat, hogy „ez a harc lesz a végső, csak összefogni már és nemzetközivé lesz holnapra a világ” pontosan aktuális ma is. 

Igen, tisztelegjünk az áldozatok előtt, takarítsuk el a francba a kommunista bűnözők emlékét, de el ne felejtsük, hogy az újjáéledt baloldal Junckerrel és a többiekkel az élen a nácizmus és a kommunizmus után egy harmadik típusú szörnyűséget akar Európa ellen 
– jelentette ki Bencsik András.

Huth Gergely ezzel kapcsolatban hihetetlennek nevezte, hogy a sorosista Márce.hu portálon fiatalemberek Tamás Gáspár Miklóssal kiegészülve hódolnak a „tanácsköztársasági és bolsevik romantikának”.

Magyarországon minden második ember családjában van olyan, akit tönkretettek a kommunisták. Szentesi Zöldi László szerint sokan a mai napig nincsenek tisztában azzal, mi is volt, mit is jelentett a kommunizmus. Több százezer megnyomorított életről van szó. A publicista, aki felolvasta Mező Gábor újságíró Milyen ország az, ahol ellenforradalomnak lehet nevezni ötvenhatot? című írását és utalt Csurka István Apák és fiúk című tanulmányára, kiemelte, a kommunisták és azok szellemi örököseik soha nem kértek bocsánatot a magyar nemzettől, sőt a kommunista utódok, ha az 1950-es években éltek volna ugyanazt tennék volna, mint az apjuk, vagy a nagyapjuk. Szentesi Zöldi úgy fogalmazott, 

a küzdelem Dobrev Klára apja ellen, Hont András nagyapja ellen, Fekete-Győr András nagyapja, Gyurcsány Ferenc apósa ellen folyik. 
Egyetértve Bencsik Andrással a Magyar Demokrata főmunkatársa közölte, száz éven belül immár harmadszor akarják a lelkeket megkaparintani. 

Teljes adás: 
ECHO TV – A nemzet hangja – Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ