Cropped landscape
Sport
Szuperrangadóval folytatódik a Bajnokok Ligája
2019-02-1217:12
Két hónap szünet után az egyenes kieséses szakasszal folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. A ma esti két nyolcaddöntőben a Roma a Portóval, míg a Manchester United a Paris Saint-Germainnel csap össze. 
Igazi szuperrangadóval kezdődik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Nincs két hónapja, hogy a Manchester United élére kinevezték Ole Gunnar Solskjaert és máris hatalmas feladat előtt áll, ugyanis a Paris Saint-Germain látogat az Old Traffordra. A manchesteriek remek formában várhatják az összecsapást, a norvég edzővel 11 mérkőzés óta veretlenek.
A lehető legjobbkor lépünk pályára. Magabiztosak vagyunk, megtaláltuk a játékstílust és a csapatot és tudjuk, hogyan kell pályára lépnünk
- mondta Ole Gunnar Solksjaer, az angolok menedzsere.
 
A párizsiak vezetőedzőjének nemcsak a manchesteriek jó formája, hanem a két legjobb támadója, Neymar és Cavani sérülése miatt is főhet a feje.
Természetesen a csapatunk saját szerkezetében játszik és nehéz úgy megtartani ezt, hogy kulcsjátékosok hiányoznak. Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő alkalom, hogy felállást váltsunk. Mi vagyunk a Paris Saint-Germain, támadófutballt játszunk és ez már a DNS-ünkben van
- mondta Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője.
 
A Manchester United - Paris Saint-Germain találkozó 21 órakor kezdődik az álmok színházában, azaz az Old Traffordon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ