Cropped landscape
Sport
Ukrajna az ellenfél a Davis-kupában
2019-02-0616:18
Tenisz
Búcsúzott az első kiemelt a budapesti BOK-csarnokban zajló Challenger-tornán. Az indiai Ramkumar Ramanathan fehérorosz teniszezőtől kapott ki. Egyedüli magyarként Piros Zsombor késő délután lép pályára a nyolcaddöntőbe jutásért. 
Az első helyen kiemelt sárga felsőben játszó Ramkumar Ramanathan erőnyerőként jutott a legjobb 32 közé, ahol Uladzimir Ignatyikkal találkozott. Az első játszma rendkívül szorosan alakult, és végül tie-break döntött, amit a fehérorosz teniszező nyert meg. A második szettben először a mérkőzésen a világranglista 248. helyezett játékos tudott brékelni, de innen még visszajött az indiai. Ignatyik ezután a legjobbkor vette el ismét ellenfele adogatását, és 7:6,7:5-tel kiejtette Ramanathant.
Nagyon nehéz mérkőzés volt, az ellenfelem jól játszott. Próbáltam agresszíven teniszezni, főként a szettek végén és ez sikerült is. A riválisom nagyon egyenletes teljesítményt nyújtott, de a játszmák végén sikerült pár jó pontot nyernem és így győztem
- mondta a fehérorosz játékos. 
 
A centerpálya következő találkozóján a szlovák színekben induló Gombos Norbert 3 játszmában, 4:6, 7:6, 7:6-ra nyert a holland Griekspoor ellen és bejutott a nyolcaddöntőbe.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ