Cropped landscape
Sport
Hatodik bajnoki címét nyerte a Patriots
2019-02-0418:50
A New England Patriots nyerte az 53. Super Bowlt, miután 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Rams csapatát Atlantában. Ezzel Bill Belichick vezetőedző a nyolcadik, Tom Brady és csapata a hatodik gyűrűjét nyerte. A finálé legértékesebb játékosa Julian Edelman lett.
Minden idők legkevesebb pontját hozta az 53. Super Bowl. 3:3 után jött a meccs egyetlen, mint később kiderült, győzelmet hozó touchdownja. A fehér mezes New England irányítója, Tom Brady egy hosszú passzt dobott Rob Gronkowski felé, aki egy zseniális elkapást mutatott be.
Láttam a labdát, tudtam, rajtam a sor, hogy megfordítsam a játékot. Edelman helyet csinált, úgyhogy én következtem. Brady hajszálpontos passzt adott, nekem pedig végig kellett vinnem. Hihetetlen volt
- mondta Rob Gronkowski, a Pats játékosa.
 
A kulcsmomentum után Sony Michelnek csak be kellett fejeznie az akciót 2 yardról. Végül a New England Patriots 13-3-ra megnyerte a döntőt a Los Angeles Rams ellen, így jöhetett az ünneplés.
Azt kell mondjam, nagyon büszke vagyok a csapatra, az edzői stábra, az egész szervezetre. A srácok áprilistól, az alapozástól egész éven át nagyon keményen dolgoztak, és napról napra jobbak lettek
- mondta Bill Belichick, a Patriots vezetőedzője.
 
A csapat és Brady 6., az edző Belichick 8. bajnoki címét szerezte, ezzel mindhárman az örökranglista élére ugrottak.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ