Cropped landscape
Sport
Hosszabbításos győzelem
2019-01-3114:05
Drámai mérkőzést hozott a Minnesota és a Memphis találkozója az észak-amerikai profi kosárlabdaligában. A hazai pályán játszó Minnesota hosszabbításban nyert. A Timberwolves Towns dudaszó pillanatában szerzett duplájával nyerte meg a mérkőzést a Memphis Grizzlies ellen 99-97-re.



Kiegyenlített játékot hozott a Minnesota és a Memphis találkozása már az első két negyedben is. Az elsőt a hazaiak nyerték nyolc ponttal, a másodikat viszont a Grizzlies ugyanennyivel, így a nagyszünetben 44-44 volt az állás.
 
A folytatás is szorosan alakult, egyik csapat sem tudott meglépni a másiktól, a zárófelvonást mégis a Minnesota kezdhette kétpontos előnyből. Ennek ellenére az utolsó percben a hazaiaknak kellett futniuk az eredmény után, de Towns szép zsákolásával egyenlítettek, így 93-93-as döntetlennel zárult a rendes játékidő.
 
A hosszabbításban aztán ismét a Wolves 32-ese volt a főszereplő. Towns ezúttal egy, a dudaszó pillanatában eleresztett dobásból volt eredményes, így a Minnesota 99-97-re megnyerte a mérkőzést és továbbra is harcban van a rájátszást érő helyekért.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ