Cropped landscape
Sport
Hétvégén Super Bowl
2019-01-3115:06
Már a Super Bowl lázában ég az Egyesült Államok. Az amerikai futball-bajnokság döntőjét magyar idő szerint hétfő hajnalban játsszák Atlantában. A fináléban a New England Patriots és a Los Angeles Rams lép pályára. A meccset Amerikában több mint 100 millióan szokták nézni, világszerte pedig egy milliárd nézője is lehet a Super Bowlnak. 
Már az első edzéseket is megtartották Atlantában az 53. Super Bowl résztvevői. Az amerikai futball bajnokság döntőjét Georgia állam fővárosában, a több mint 70 ezer néző befogadására alkalmas Mercedes-Benz Stadiumban rendezik. Az egyik szereplő, a Los Angeles Rams 1999-ben még st. louis-iként lett bajnok szintén Atlantában, csak a régi nagy csarnokban, a Georgia Dome-ban. A jelenlegi csapat titkáról az együttes irányítója beszélt. 
Remek közösséget alkotunk, mindent megteszünk egymásért, senki sem önző. Ott van pl. Aaron Donald, vagy Todd Gurley is, ketten a liga legjobbjai közül. Ők dolgoznak az egyik legkeményebben és egy kicsit sem önzők
-mondta Jared Goff, a Los Angeles irányítója.
 
A Rams sztárvédőjét, Donaldot a másik szereplő, a New England Patriots ötszörös bajnok irányítója, Tom Brady is dicsérte.
Mindent jobban csinál mindenkinél. Hihetetlenül robbanékony, nagyon erős és rendkívül széles a repertoárja. Borzasztóan nehéz ellene játszani
- nyilatkozta a New England legendás irányítója, Tom Brady.
 
Több mint egymillió ember látogat Atlantába ezekben a napokban, a biztonsági intézkedések is rendkívüliek. A várva várt mérkőzést magyar idő szerint hétfő hajnalban játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ