Cropped landscape
Sport
Kiesett a Monaco a francia ligakupából
2019-01-3014:07
Hiába az edzőváltás, Leonardo Jardim nem tudott csodát tenni a Monaco csapatával, pedig majdnem sikerült a továbbjutás a francia ligakupában. Guingamp-Monaco: 2-2, tizenegyesekkel a Guingamp jutott a döntőbe.
A Monaco már a mérkőzés elején egy kiállítással kezdte a Guingamp elleni elődöntőt, Vainqueur a 14. percben érdemelte ki a piros lapot a játékvezetőnél, ám nem sokkal később mégis Rony Lopes szépségdíjas találatával megszerezte a vezetést a Jardim-csapat. Nem sokkal később megduplázta előnyét a vendég együttes, Golovin ugrott ki, majd éles szögből szerzett gólt, így 2-0-val vonulhattak pihenőre a felek.
 
A második félidőben aztán azonnal szépített a Guingamp, egy védelmi hibát követően Mendy csapott le a labdára, aki bal lábbal nem hibázott. Kilenc perccel később aztán Thuram egalizált, így jöhettek a tizenegyesek. Az előny itt is a Monacónál volt, ám Fabregas találata után Henrichs, Glik és Diop is hibázott, a túloldalon Marcus Coco viszont nem, így 5:4-gyel a Guingamp jutott a döntőbe, ahol a Strasbourg vagy a Bordeaux vár az észak-francia együttesre.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ