Cropped landscape
Sport
Négy sztár a IV. Snooker Gálán
2019-01-2619:52
Negyedik alkalommal rendezik meg hazánkban a már-már hagyománnyá váló Snooker Gálát. A meghívásos bemutató tornára ezúttal nem kettő, hanem négy világsztár érkezett. 
Luca Brecel, Jack Lisowski, Stuart Bingham és Judd Trump. Ők négyen azok, akik az idei gálára érkeztek. A szurkolóknak lehetősége volt találkozni a versenyzőkkel a bemutató előtt, mindenki nagyon élvezte a találkozást.
Nagyon jó, hogy ennyi ember van itt már most is. Legtöbbünknek ez az első alkalom, hogy itt játszhatunk, úgyhogy megpróbáljuk kiszolgálni a közönséget
- mondta a friss Masters bajnok, Judd Trump.
 
2015 világbajnoka, Stuart Bingham sosem járt még Budapesten, de lenyűgözte a magyar főváros.
Sok helyen megfordulunk a világban a szezonban, de itt még nem volt szerencsém játszani. Tegnap kicsit körülnéztünk, voltunk a Dunánál és a budai oldalon, lenyűgöző város. A feleségem járt már itt tavaly, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy valamikor visszajövünk még együtt is egy hosszú hétvégére
- mesélte a korábbi világbajnok.
 
A bemutató gálán többször a szabályok adta kereteket is átlépték a játékosok a szórakoztatás céljából, volt, aki testi erejét kihasználva, volt, aki a fehér eltüntetésével próbálkozott hátráltatni ellenfelét. Az idő ellen vívott mini-bajnokságot Judd Trump utolsó másodperces lökésével nyerte meg Luca Brecel ellen. A bronzmeccs Binghamé lett. A következő feladat a színesek helyes sorrendben történtő elrakása volt, ebben is a pár napja Masters bajnoki címet ünneplő világranglista negyedik bizonyult a legjobbnak. 
 
A teljes program január 28-án 21 órakor lesz megtekinthető a Sport 1 Tv-n. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ