Cropped landscape
Sport
Fucsovics kiesett, Babosék továbbjutottak
2019-01-1712:26
Tenisz
Felemásan zártak a magyarok az ausztrál nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján. Fucsovics Márton kiesett egyesben, Babos Tímea viszont továbbjutott párosban. 
Babos Tímea könnyedén lépett tovább Kristina Mladenovics oldalán. A páros 6:0, 6:3-ra vert meg egy kazah-román kettőst.
 
Fucsovics Márton Borna Coric ellen lépett pályára. A magyar teniszező 3-0-ás vereséget szenvedett horvát ellenfelétől. Fucsovics érthetően csalódottan nyilatkozott a búcsú után.
5:4-nél majdnem sikerült visszajönnöm, volt egy átemelésem, ami fél centivel ment ki. Talán ott megfordulhatott volna a mérkőzés, bár messze lett volna még a vége. De ez most így alakult
Férfi egyesben két szenzációs mérkőzést is láthattak a nézők. A férfiak egyéni küzdelmében Milos Raonic és Stan Wawrinka gyűrték egymást hosszú órákon át.
 
Az első játszmát a svájci, a másik hármat viszont a kanadai húzta be, mindegyik szett a rövidítésig tartott. A végén azonban Raonic koncentrált jobban, és több mint 4 óra játék után továbbjutott.
 
A nap másik szenzációs meccsén Nisikori Kei a horvát adogatókirály Ivo Karlovic ellen lépett pályára. A 8. kiemelt japán kezdte jobban a mérkőzést, és úgy tűnt, hamar meg is lesz a továbbjutás. A februárban 40. születésnapját ünneplő ellenfele azonban nem adta fel.
Egyenlített és miután eljutottak a döntő szettben 6:6-ig, jöhetett a szuper rövidítés. Sokáig ott is kiegyenlített volt a mérkőzés, az utolsó néhány labdamenetben viszont Nisikori volt pontosabb, így végül 6:3, 7:6, 5:7, 5:7, 7:6-ra nyert a japán teniszező és bejutott a 32 közé.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ