Cropped landscape
Sport
Djokovics könnyedén, Halep nehezebben ment tovább
2019-01-1720:30
Tenisz
A férfi és női világelső is ott van a következő fordulóban az Australian Openen. Novak Djokovics könnyedén, míg Simona Halep nagy csatában jutott túl aktuális ellenfelén. 
Novak Djokovics mindenféle probléma nélkül jutott be a harmadik fordulóba. Jo-Wilfried Tsonga csak a második szettben tudta megnehezíteni a szerb világelső dolgát, aki végül 6:3, 7:5, 6:4-re nyert.
 
A negyedik helyen kiemelt Alexander Zverev maratoni mérkőzésen múlta felül Jérémy Chardyt. A majdnem 4 óráig tartó mérkőzésen már 2-0-ra is vezetett a német, de végül hatalmas csatában, döntő szettben tudta kiharcolni a továbbjutást.
 
A nap meglepetése a hetedik helyen kiemelt Dominic Thiem búcsúja volt, aki a harmadik szettben feladta meccsét a hazai közönség előtt szabadkártyával szereplő Alexei Popyrin ellen.
 
A nőknél a világelső Simona Halep is nehéz mérkőzésen jutott tovább Sofia Kenin ellen. A román teniszező mindössze három szettben tudta felülmúlni a 20 éves amerikait, és Venus Williams vár rá a következő fordulóban. A fiatalabb Williams testvér is ott van a harmadik körben, miután két sima szettben búcsúztatta a kanadai Bouchard-t.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ