Cropped landscape
Sport
Szaúd-Arábia fővárosában az Olasz Szuperkupa
2019-01-1617:36
Szerdán rendezik az Olasz Szuperkupa-döntőjét a Juventus és a Milan részvételével. Ha a szezonban eddig elért eredményeket nézzük, akkor mindenképp a Juve az esélyesebb, azonban a torinói csapat a legutóbbi négy kiírásból mindössze egyet nyert meg, még 2015-ben. A mérkőzést a Szaúd-Arábiai Dzsiddában rendezik meg.
Az olasz szuperkupát rendszerint az aktuális bajnok és az Olasz-kupa győztese játssza, ám az előző szezonban mindkét sorozatot a Juventus nyerte, így a másik kupadöntőben résztvevő csapat, a Milan küzdhet meg a rangos trófeáért. A vörös-feketék vezetőedzője, Gennaro Gattuso a Juventus sztárját, Cristiano Ronaldot dicsérte.
Azt gondolom, Cristiano hihetetlen játékos lett az elmúlt hét vagy nyolc évben, aki a labdát állandóan a hálóba akarja juttatni. Az utóbbi időszakban rengeteget változott, most ő a tökéletes gép, minél idősebb, annál jobb, egy igazi korszak nélküli fickó
- mondta Gattuso.
 
Korábban az Egyesült Államokban, Kínában és Katarban is rendeztek már olasz Szuperkupa-találkozót, ezúttal a szaúd-arábiai King Abdullah Stadionban rendezik a meccset. A döntőt magyar idő szerint 18:30 órakor játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ