Cropped landscape
Sport
Folytatná a sormintát Verrasztó Dávid
2019-01-1111:15
Nagy vágya az aranyérem, de az éremmel is elégedett lenne Verrasztó Dávid. A vb-ezüstérmes magyar úszó már megkezdte a felkészülést a júliusi világbajnokságra. 
Verrasztó Dávidnak már rutinja van abban, hogy miként kell elkezdeni egy felkészülési időszakot. Azt is elárulta a vb-ezüstérmes, hogy mennyit úszik mostanság a Duna Arénában.
Tizennégy-tizenöt. Azért annál sokkal többet nem úszunk mi már. Ilyen irreális, nem tudom... 20 kilométert már soha nem csinálunk. Nem mondom, az első-két nap kicsit megfáradtam, de most kezdek belejönni
- nyilatkozta az Echo Televíziónak a vb-ezüstérmes vegyesúszó, Verrasztó Dávid.
 
Ha Európa-bajnokság, aranyérem. Ha világbajnokság, ezüstérem. Az elmúlt négy év sormintáját az idei vb-n is folytatná Molnár Ákos versenyzője, akinek a japán Szeto és Hagino, illetve az amerikai Kalisz lehet a legnagyobb ellenfele 400 vegyesen.
Megmondom őszintén, ha ezüstöt nyerek megint, az se lesz nagy probléma. De ha bronzot, bármilyen érmet nyerek, azért az - így egymás után háromszor - szerintem nem olyan kicsi teljesítmény. Persze még sose nyertem, és ez így nagyon nagy vágyam. Úgyhogy ez jó lenne, ha valahogy bekövetkezne
- fogalmazott Verrasztó. 
 
A dél-koreai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeit július 21. és 28. között rendezik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ