Cropped landscape
Sport
Győrben rendezik a kosárlabda Magyar Kupa döntőit
2019-01-0819:04
Kisorsolták a férfi- és női kosárlabda Magyar Kupa nyolcasdöntőinek párosításait. A torna helyszínét is bejelentették, mely szerint idén Győr városa adhat otthont mind a két szakág küzdelmeinek. 
A kosárlabda Magyar Kupa döntőjén, a bajnokság első köre után legjobban álló 8 csapat vehet részt. A férfiaknál a címvédő és a bajnokságot vezető Szolnok a Pécset kapta a negyeddöntőben, míg a tavalyi másik döntős Falco az Atomerőművel csaphat össze. A sorsoláson az is kiderült, hogy a rendezés jogát Győr kapta meg.
Volt már a Magyar Kupa döntő Győrben. Jól vizsgázott Győr, azt gondolom, nagyon-nagyon jó helyszín lesz. A férfiaknál arra is külön figyeltünk, hogy ne legyen érintett csapat a rendező városból. Ez azt gondolom, hogy nagyon fontos ilyenkor
- mondta Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke.

A nőknél a tavalyi meglepetés győztes Szekszárd a Csata ellen kezd, míg a Sopronnak a házigazda győriekkel kell megküzdeni a továbbjutásért. A mérkőzéseket március 1-je és 3-a között rendezik az Egyetemi Sportcsarnokban. A férfiak pedig február 14-e és 16-a között lépnek pályára az Audi Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ