Cover
Sport
Két világliga győzelem a cél
2019-01-0716:29
Holnap kezdi a közös felkészülést a magyar női vízilabda-válogatott a soron következő két világliga mérkőzésére. A szövetségi kapitány, Bíró Attila bizakodó a hollandok és a franciák elleni összecsapások előtt. 
12-én és 15-én is vízbe ugrik a magyar női vízilabda-válogatott. Előbb az Európa-bajnok hollandokkal, majd a franciákkal csapnak össze. Bíró Attila a legutóbbi Olaszország elleni kerethez képest szinte változatlan felállással készül majd a kedden kezdődő összetartáson. Ez alól kivételt jelent a behívott plusz egy fő, Magyari Alda, a honvéd fiatal kapusa. A szövetségi kapitány nehéz mérkőzésre számít a hollandok ellen, de úgy gondolja, van esélyünk.
Abban biztos vagyok, hogy fölvesszük a kesztyűt, fölvesszük a versenyt. Nüanszok fognak dönteni, mint ahogy az Európa-bajnokságon is sajnos, a mi kárunkra, egy góllal kaptunk ki az elődöntőben tőlük. Úgy gondolom, hogy ez a csapat képes felvenni a kesztyűt. Most egy bővebb kerettel, 18 játékossal kezdem el a munkát holnap, biztos vagyok benne, hogy jó esélyeink lehetnek a győzelemhez
- nyilatkozta Bíró az Echo Televízió Jó Reggelt! című műsorában.
 
A másik ellenfelünket, a franciákat novemberben már legyőztük egyszer. Akkor Egerben 13-4-re tudtak győzedelmeskedni Bíró Attila tanítványai.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ