Cropped landscape
Sport
Könnyed győri siker Pasaréten
2019-01-0623:03
Ahogyan a papírforma ígérte, idegenben is magabiztosan nyert a Vasas Akadémia ellen a Győr. A női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén: Vasas Akadémia - Győr 59-96. 
A vasárnapi játéknap előtt a tabellán hetedik helyezett Győr látogatott a nyolcadik fehér mezes Vasashoz. Azonban csak az első negyedig tűnt rangadónak a mérkőzés. 15:13-nál a házigazdák még átvették a vezetést, de a vendégek fordítottak és az első negyed végén már ötpontos előnyük volt. A folytatásban tovább nőtt a különbség. A második tíz percben előbb tízzel, majd 26-tal is vezetett a Győr, míg a félidőben 54:30-ra mentek a Rába-partiak. A harmadik negyed végén már dupla annyi pontot dobtak a vendégek, mint a Vasas, így 43 volt közte. A hajrában nem történt csoda, így a Győr magabiztosan nyert 96-59-re. 
Én nagyon remélem, hogy ez még csak a jó formának az eleje, és hogy ennél tudunk még sokkal jobban is játszani. Valóban jót tett az edzőváltás, kicsit összerakta a csapatot, megtalálta mindenkinek a helyét, azokat a játékokat, amik jók a csapatnak, amivel előrébb tudunk lépni, és a védekezést is összeraktuk
– nyilatkozta Raksányi Krisztina, a CMB CARGO UNI Győr játékosa.
 
A Rába-partiaknak bejött az edzőváltás, hiszen sorozatban ötödik alkalommal nyertek a bajnokságban.  
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ