Cropped landscape
Sport
Soproni siker Cegléden
2019-01-0521:03
A vártnál szorosabb első félidő után végül fölényes 90-65-ös győzelmet aratott a Sopron Basket Cegléden, a női kosárlabda bajnokság 12. fordulójában. A címvédő így továbbra is veretlenül vezeti a tabellát, míg a Cegléd a 11. helyen áll. 
A sárga mezes Cegléd jól kezdte a mérkőzést és pontos dobásainak köszönhetően hamar 7 pontos előnybe került. Az időkérés azonban segített a Sopronon és csökkentette hátrányát. Utolérni azonban nem sikerült a Ceglédet, egészen a félidő utolsó percéig. Akkor két triplának köszönhetően fordítottak a vendégek és 42-39-re vezetettek a nagyszünetben. A folytatásban már a bajnok akarata érvényesült, folyamatosan növelte előnyét, a harmadik negyed végére már 17 pont volt a csapatok között. Végül a Sopron a nehéz kezdés ellenére is magabiztos 90-65-ös győzelmet aratott Cegléden.
Nagyon nehezen kezdtünk, a védekezésünk nem volt rendbe és a támadásunk se volt annyira jó. A támadásunkon tudtunk változtatni, és utána sikerült a védekezésen is, a második félidőben már lendületben voltunk
- nyilatkozta riporterünknek Czukor Dalma, a Sopron Basket játékosa.
 
A Sopron legközelebb csütörtökön a Flammes Carolo ellen lép parktettre az Euroligában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ