Cropped landscape
Sport
A támadófutball a cél a Puskás Akadémiánál
2019-01-0314:37
Bemutatta új vezetőedzőjét, Radoki Jánost a Puskás Akadémia labdarúgócsapata. A Németországból hazatérő magyar származású szakember célja, hogy agresszívabb és gyorsabb focit játsszon a felcsúti együttes tavasszal. 
A Puskás Akadémiánál nem indult jól a szezon, hiszen 18 forduló után csak a 9. helyen áll a csapat a bajnokságban. A vezetőség december elején menesztette Benczés Miklóst, majd múlt hét szombaton kinevezte a Bundesligában is játszó Radoki Jánost vezetőedzőnek. Az új szakember Dárdai Pálhoz hasonlóan a német vonalat képviseli, ezt pedig szeretné átültetni új csapatába is. Nagy változások viszont nem várhatóak az együttesnél.
Az edzői stáb úgy fog maradni, ahogy idáig is volt. A játékosokkal kapcsolatban azt akarjuk, hogy még találjunk egy csatárt. Ezt most még nézzük. A többiek mind nagyon jó játékosok, és velük akarok most dolgozni
- nyilatkozta Radoki János az Echo Tv-nek.
 
A magyar szakember február 2-án a címvédő MOL Vidi ellen mutatkozik be a felcsúti együttesnél. A Puskás Akadémia jelenleg öt ponttal előzi meg a kieső helyen álló Kisvárdát, míg a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutott.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ