Cropped landscape
Sport
Kisvárdán is nyerni tudott az Érd
2018-12-2920:50
Kisvárdán sikerült megnyernie idei utolsó bajnokiját a bajnoki dobogóra hajtó Érdnek. A női kézilabda-bajnokságban Kisvárda - Érd 23-26.
Közel két hónapja nem látták a szurkolók hazai pályán játszani a kék mezes Kisvárdát. Az Érd elleni mérkőzésben azonban nem sok örömüket lelték, hiszen támadásban, és védekezésben is többet nyújtott a vendégcsapat, ennek megfelelően a 11. percben még csak egy gólnál járt Vlatko Djonovics együttese. Az érdi Janurik Kinga remek formában védte a kaput, a 20. percben 4, az utolsó percben pedig már 6 gól volt a különbség a két csapat között. A félidőben 13-8 állt az eredményjelzőn.
 
A második játékrészben az Érd ott folytatta, ahol a szünet előtt abbahagyta, s bár a Kisvárda taktikát váltott és hét a hat elleni támadásra rendezkedett be, az eredményt csak tartani tudta, szűkíteni nem, maradt az 5-6 gólos különbség a két együttes között. Az utolsó öt percben észbe kapott a hazai gárda, de az Érd így is 26-23-as győzelmet aratott, ezzel megerősítve harmadik helyét a tabellán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ