Cropped landscape
Sport
Győri évkezdés szuperrangadóval
2018-12-2920:47
Ennek a két csapatnak a mérkőzéseit lehetetlen megtippeli, de otthon azért a Győr az esélyesebb. Egy biztos, január másodikán egymás ellen játszanak BL-csapataink, az egyaránt hibátlan mérleggel álló Győr és a Ferencváros. 
Nem volt sok ideje a Győri Audi ETO KC-nak a karácsonyi ünneplésre és feltehetően a Szilveszter sem a bulizásról fog szólni, új év másnapján ugyanis a szezon legnagyobb rangadója következik, amikor is a Ferencváros látogat Győrbe. Eddig mindkét csapat hibátlan a szezonban, így könnyen kijelenthető, hogy aki győzni tud szerdán, az lépéselőnybe kerülhet a riválissal szemben a végső sikerért folyó csatában.
Én úgy gondolom, legalábbis a tegnapi edzésen látottak alapján, hogy még van időnk másodikáig, és úgy érzem, hogy jók leszünk, legalábbis remélem, és bízom benne. Gondolom, hogy telt ház lesz, úgyhogy a szurkolók mindent megtesznek, hogy minket belehajtsanak a győzelembe, úgyhogy én mindenképp győzelmet várok a csapattól, és azt, hogy jó kemény védekezésünk legyen és jó támadójátékunk
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Görbicz Anita.
 
A találkozó szerdán 19 órakor kezdődik az Audi Arénában, a rangadón pedig már ott lesz a győriek keretében a bajnoki szünetben igazolt román válogatott beálló, Crina Pintea is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ