Cropped landscape
Sport
Fehér Miklós emlékgála Győrben
2018-12-2913:41
Tizedik alkalommal rendezte meg Győrben az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. A jubileum alkalmából idén nemcsak az öregfiúk húztak teremcipőt, hanem 10 éves srácok is megmérkőztek egymással. 
Amíg az egyik térfélen kispályán potyognak a gólok, a másikon a célbarúgás hódít. A foot darts volt az egyik legnépszerűbb a tizedik Fehér Miklós Emlékgálán Győrben.
Kell figyelni arra, hogy hogy csavarja meg a labdát. Arra, hogy mikor kell alányúlni, hol kell alányúlni, és hogy milyen szögben van a labda
- mondta Tóth Szilárd.
 
Miki emlékére itt minden a fociról szól, és persze az újszülöttekről. Tíz év alatt 8 millió Ft bevétellel tudták segíteni a győri koraszülöttmentést a gálára érkezők. Fehér Miklós barátai ismét pályára léptek, a Parlament ellen a 80-as évek győri bajnokcsapatának legendája, Hajszán Gyula is góllal járult hozzá a sikerhez.
Azok a mozdulatok még megvannak, csak már nem mennek. Mert ha olyan gyorsan megcsinálom, akkor egyből meghúzódok. Úgyhogy egy kicsit vissza kell venni a tempóból. Azt hiszem, hogy a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, érezzük egymásnak a játékát, jó passzokkal, esetleg egy-két megoldással szép, finom megoldással szórakoztatni az itt lévő közönséget. Nyerni
- mondta Hajszán Gyula, magyar bajnok labdarúgó.
 
Az egész napos program során az öregfiúk is pályára lépnek, így Győrött láthatja a közönség az ETO, a Vasas, a Videoton, a Honvéd és a Dunaszerdahely egykori kedvenceit.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ