Cropped landscape
Sport
Évet zárt a Feja Promotion
2018-12-2920:46
Sikeres évet tudhat maga mögött a Feja Promotion ökölvívó-istálló. És a sikeres esztendő végén díjazták is az amatőr és a profi ökölvívás hazai legjobbjait. 
Aki szereti az ökölívást, az velünk tart, és jövőre is majd minden rendezvényünkön ott lesz. Bízom benne, hogy ennek sikere lesz
- mondta Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke a Feja Promotion évzáró gáláján.
 
Az eseményen a 2018-as év legjobb amatőr és profi ökölvívóit díjazták a Harcosok Ligája-sorozat keretein belül. Az év legjobb férfi versenyzője Lődi Tamás lett, aki májusban profi Európa-bajnoki címet szerzett cirkálósúlyban. A nőknél pedig az ötszörös amatőr magyar bajnok, Szűcs Szabina kapta a díjat. Feja Tibor a Feja Promotion tulajdonosa szerint a sorozat rendkívül sikeres évet zárt:
2018-ban útjára bocsátottuk a Harcosok Ligája rendezvénysorozatot, amely két állomással mutatkozott be a közönségnek: amatőr és profi ökölvívók egyaránt mérkőztek külföldi csapatok részvételével, ami rendkívül sikeresnek bizonyult. 2019-re tíz országot hívunk meg, ez tíz eseményt jelent. Kicsit felpezsdítjük a magyar ökölvívóéletet Erdei Zsolttal, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökével karöltve.
A Harcosok Ligája profi és amatőr közös rendezésű ökölvívógála következő állomását februárban Vecsésen rendezik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ