Cropped landscape
Sport
Rangadóval nyitja 2019-et az FTC
2018-12-2818:14
A Ferencváros női kézilabda csapata 2018 tavaszán egy góllal maradt le a magyar bajnoki címről. Az új szezonban egyelőre hibátlan a Fradi, de január 2-án már a Győr elleni rangadóval kezdi az új évet Elek Gábor együttese.
Tavasszal mindössze 1 gólon múlt, hogy a Ferencváros nem tudta letaszítani a Győri ETO KC-t a magyar bajnoki trónról. Elek Gábor vezetőedző ennek ellenére pozitívan tekint a 2018-as évre.
Azt gondolom, szégyenkezésre nincs okunk. Nyilván egy-egy góllal elbukott bajnokságnak nem tudunk örülni, de nagyon nagy fegyverténynek tudom azt, hogy az ETO-t ekkora versenyre tudtuk kényszeríteni vagy késztetni. Úgyhogy az feltétlenül pozitív volt
- mondta Elek Gábor az Echo Televíziónak.
 
A 2018-2019-es bajnokságban a Fradi eddig 9 mérkőzésből 9-et nyert. Az ünnepek után pedig rögtön jön a Győr elleni bajnoki rangadó. A vezetőedző szerint nagy bravúr lenne a fővárosi győzelem.
Ahhoz borzasztó nagy extra kéne minden szegmensében itt a játéknak. Tehát támadásban, mind védekezésben, lerohanás-visszarendeződésben baromi nagy extrát kéne nyújtanunk
- tette hozzá Elek.
 
A Győr-Ferencváros női kézilabda bajnoki mérkőzést január 2-án rendezik Győrben. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ