Cropped landscape
Sport
Felemás évet zárt a Veszprém
2018-12-2611:48
Mozgalmas éven van túl a Telekom Veszprém. A honi férfi kézilabda egyik meghatározó csapata 2018-ban sikereket és kudarcokat egyaránt megélt. Végül azonban eredményesen zárta az idény első felét. 
2018-ban felemás évet zárt a Telekom Veszprém. Megnyerte a Magyar Kupát, de tizenegy év után elvesztette a bajnoki címet. A Bajnokok Ligájában nem jutott a legjobb nyolc közé, majd a gyenge szereplés miatt, októberben menesztették a csapat vezetőedzőjét Ljubomir Vranjest is. Ennek ellenére úgy tűnik, év végére kezdett magára találni az Építők. 
Megjártuk a poklok poklát, kikaptunk szinte mindenkitől, akivel találkoztunk, aztán jött egy edzőváltás, jött egy új edző. Utána is voltak vereségek, amik nem férnek bele szerintem, utána viszont elindultunk fölfelé, és azt gondolom, hogy az ősz végére talán kicsit helyre is hoztuk az őszi szezon botlásait
– magyarázta a csapat irányítója, Lékai Máté.
 
A Telekom Veszprém válogatott játékosai már a januári világbajnokságra készülnek. A többiekre hosszabb pihenő vár, hogy február másodikán már a Csurgó otthonában folytassák a K&H Ligában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ