Cropped landscape
Sport
Székely Márton a Veszprémben folytatja
2018-12-2012:22
A Tatabánya kapusát, Székely Mártont szerződtette a Veszprém. A válogatott játékos nyártól csatlakozik az Építők csapatához a távozó Mikler Roland pótlására. Székely két évre írt alá új együtteséhez. 
Mikler Roland jövőre már Szegeden folytatja pályafutását, így a veszprémi csapatnak gondoskodnia kellett a pótlásáról. A bakonyi alakulat Sterbik Árpád mellé a Tatabánya kiválóságát, Székely Mártont választotta, aki nagyon motivált.
Mindent meg fogok tenni napról napra az edzéseken és a mérkőzéseken, hogy bebizonyítsam, nemcsak saját magamnak, hanem a többieknek is, hogy szeretnék élni a lehetőséggel és a bizalommal, amit ez a klub ad majd nekem
– nyilatkozta Székely Márton, a Telekom Veszprém leendő kapusa. 
 
A klub azt is bejelentette, hogy meghosszabbítja Mirsad Terzic nyáron lejáró szerződését egy évvel.
Sokszor hangoztattam, hogy mennyire otthon érzem magam Veszprémben. Már 10 éve vagyok a klubnál, de a vágy, hogy a csapat tagja legyek, egyre csak nőtt bennem. Nagyon boldog vagyok, hogy a klub és az én elképzeléseim újra találkoztak, és még egy évig itt dolgozhatok
- mondta Terzic.
 
A veszprémiek legközelebb a világbajnokság után, 2019. február 2-án játszanak, akkor a Csurgó otthonában lépnek pályára.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ