Cropped landscape
Sport
Győzelemmel zárta az évet a Szekszárd
2018-12-2022:14
A Szekszárd, valamint a Diósgyőr női kosárlabdacsapata is győzelemmel búcsúztatta az idei esztendőt. Studer Ágnesék a bajnokság 11. fordulójában, idegenben 74-60-ra győzték le az MTK-t, míg a nap másik mérkőzésén DVTK - Cegléd 79-61. 
A kék mezes Szekszárd dobta az első pontot a mérkőzésen, amire rögtön válaszolt az MTK, innen azonban megállíthatatlan volt a vendég csapat, és mindössze 5 pontot engedve ellenfelének 28-5-re megnyerte az első negyedet. Amennyire jól működött minden az elején, annyira megfordult minden a második játékrészre. Zseljko Djokicsnak kétszer is időt kellett kérnie, a hazaiak pedig a félidőre 12 pontra feljöttek.
Szerintem jól kezdtünk, a védekezésünk volt nagyon jó. 5 pontot kaptunk, azt hiszem, az első negyedben, és a második negyedet el is vesztettük és 24 pontot kaptunk, ami nagyon sok, tehát a védekezésben rejlett, hogy visszajöttek. Meg is lettünk szidva egy kicsit a félidőben, mert nem ezt beszéltük meg, nem szerettünk volna ilyen sokat kapni
- értékelt riporterünknek Studer Ágnes, az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa. 
 
A szünet után aztán újra a meccs eleji Szekszárdot láthattuk, és visszaállt a 20 pont körüli különbség. A végén még zárkózott az MTK, de a vereséget így sem kerülhette el. A vége 74-60 lett. Sorozatban második győzelmét aratta a tolnai együttes, és így a bajnokságban a negyedik helyen zárja a 2018-as esztendőt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ