Cover
Sport
A rájátszás a cél Fehérváron
2018-12-2012:15
Közelednek az ünnepek, sok sportágban megáll ilyenkor egy kicsit az élet, de nem úgy a hokisoknál, ahol szinte minden második napon mérkőzéseket játszanak majd. Stipsicz Bence, a Fehérvár védője mesélt a karácsony idejére kitűzött céljaikról.
Kiváló formában van a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, amely előző hat mérkőzéséből ötöt megnyert az osztrák ligában. Legutóbb kedden 5-4-re győzte le a rekordbajnok Klagenfurt csapatát. Megállás azonban nincs, az ünnepek alatt sorozatban jönnek majd a meccsek és a fehérváriak védője, Stipsicz Bence megtartaná rájuk ezt a jó formát.
Ez a karácsonyi időszak, meg majd az új év eleje a legfontosabb nekünk. Ilyenkor lehet bekerülni akár a TOP6-ba is, ami automatikus rájátszás lenne. Nekünk ez nagyon fontos lenne, hiszen az idei fő célkitűzésünk az az, hogy visszatérjünk idén a rájátszásba
- árulta el Stipsicz Bence a Jó reggelt!-ben.
 
A Fehérvár jelenleg 40 ponttal a 8. helyen áll az EBEL-ben. A hatodik helyezett Linznek hét pont előnye van a magyar csapattal szemben. A kék-fehérek pénteken és szombaton is pályára lépnek majd, először Zágrábban, majd otthon, az Innsburck ellen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ