Cropped landscape
Sport
Győzelemmel debütált az Alba új vezetőedzője
2018-12-1921:55
Fölényesen győzött az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda Európa-kupában. Fehérvár - Lukoil Levszki 89-56, a magyar bajnok kispadján ezen a meccsen debütált az új edző, Jesús Ramírez.
Dzunics Braniszlav távozott a kispadról, Lóránt Péter visszatért sérüléséből. Ez meg is érződött a fehér mezes fehérváriak játékán, ugyanis a csapat védekezése kitűnően működött. Igaz a támadójáték akadozott, így az Alba csak 4 pontos előnnyel zárta az első etapot. A vendég Levszki tartotta a lépést, a félidőre 41-37-es magyar vezetésnél vonultak a felek. A harmadik negyedben aztán Jordan Heath vezérletével ellépett ellenfelétől a Fehérvár. A jó védekezés mellé támadásban is feljavult Jesús Ramírez együttese. Az utolsó játékrész 14 pontos hazai előnnyel kezdődött. A két csapat közti különbség pedig tovább nőtt, ugyanis az Alba mindössze 9 pontot engedett ellenfelének a záró negyedben.
Voltak hibák, amiket szeretnénk elkerülni a jövőben. Nagyobb pontosságot szeretnék látni, főleg védekezésben. De a játékosok együtt játszottak és ezt akartam látni, úgyhogy ennyi. Ezen az úton kell tovább mennünk
- mondta Ramirez az Echo Tv-nek.

A vége 89-56 lett az Albának, ezzel Jesús Ramírez győzelemmel debütált a fehérváriak kispadján.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ