Cropped landscape
Sport
Bajnokság előtt a vívók
2018-12-1916:57
törvívás
Csütörtöktől vasárnapig tartják a vívók országos bajnokságát. A sportolók azonban az év utolsó versenye mellett az ünnepekre is lázasan készülnek. 
Játékok és élelmiszer minden mennyiségben. A MikulásGyár idei gyűjtésében - ahogy már oly sokszor - a vívószövetség is részt vett. Az ob előtt egy nappal több sportoló is kilátogatott a Millenáris Parkba. Szász-Kovács Emese nem indul a versenyen, ám ígérete szerint januárban újra láthatjuk már a páston.
Karácsony előtt az ember többet próbál segíteni azoknak a családoknak, akiknek valószínűleg nem lesz olyan szép az ünnep. Lehet, hogy valakik csak a MikulásGyárból kapnak ajándékot a fa alá, mi azonban talán egy kicsit jobban megtehetjük, hogy segítsünk, ezért mindig megpróbálunk segíteni
- nyilatkozta olimpiai bajnok vívónk.
 
Rédli András ott lesz a férfi párbajtőrözők mezőnyében, amely idén rendkívül magas számú nevezést hozott.
Férfi párbajtőrben 177 induló van, legalábbis az előzetes nevezések alapján, ami egy borzasztó nagy szám. Ez azt jelenti, hogy 128-as táblát már nekem is vívnom kell, ami egyáltalán nem egy egyszerű feladat, hiszen férfi párbajtőrben mindenkitől ki lehet kapni
- mondta Rédli az ob előtt.
 
A vívók világkupa-sorozata januárban kezdődik, így a két ünnep között sem pihenhetnek túl sokat. Jövőre pedig az év legfontosabb eseménye, a júliusi budapesti világbajnokság lesz.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ