Cropped landscape
Sport
Kiegyenlített csoportban a női kosarasok
2018-12-1813:06
Törökországgal, Olaszországgal és Szlovéniával került egy csoportba a magyar női kosárlabda-válogatott a 2019-es lett-szerb közös rendezésű Európa-bajnokságon. Székely Norbert szövetségi kapitány szoros mérkőzésekre számít. 
A 37. Európa-bajnokságot 16 csapat részvételével rendezik június 27-étől július 7-ig Nisben, Nagybecskereken és Rigában, a kieséses szakasznak pedig Belgrád ad majd otthont. Szerbia és Lettország a rendező jogán vesz részt a kontinenstornán, amelynek sorsolása is már megtörtént, így a magyar lányok Törökországgal, Olaszországgal és Szlovéniával kerültek egy kvartettbe.
Lehetett volna rosszabb is, lehetett volna jobb is. Azt gondolom, egy Eb-n nem azt kell néznünk, hogy milyen csoportba kerültünk, hanem hogy hogyan lehetne megverni az ellenfeleket. Azt gondolom, ebben a csoportban nincsenek olyan kimagasló csapatok, mint a spanyol, a francia vagy az orosz csapat, úgyhogy itt mindenki nagyon éles mérkőzéseket fog egymással játszani
- árulta el a szövetségi kapitány a Jó reggelt! keddi adásában.
 
Legutóbb, 2017 júniusában a csehországi Eb-n a magyar csapat egy győzelemmel és három vereséggel a nyolcaddöntőig jutott és a 12. helyen zárta a kontinenstornát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ