Cropped landscape
Sport
Befejeződött az ökölvívó-bajnokság
2018-12-0722:29
A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban befejeződött az ökölvívók országos bajnoksága. Hatalmas csatákkal, papírforma-győzelmekkel és néhány nagy meglepetéssel.
A legnagyobb csatát a 64 kilós súlycsoport döntője hozta, ahol Fodor Milán megosztott pontozással verte Kovács Richárdot. Fodor már nem először találkozott Kováccsal.
Nem volt meglepetés a stílusa. Fel tudtam belőle készülni. Vissza akartam neki vágni, aztán sikerült is hál' Istennek
- nyilatkozta Fodor Milán az Echo Televíziónak. 
 
A 49 kg-os súlycsoport döntőjét az ifjúsági Európa-bajnok Bernáth Attila nyerte egyhangú pontozással Szabó Erik ellen. A többszörös Európa-bajnoki bronzérmes Harcsa Zoltán magabiztosan verte Oroyovwe Isaacot a 75 kilósoknál.
Sorozatterhelésnél nagyon fontos, hogy minél több mérkőzés legyen, hogy a döntőre tényleg a legjobb formát tudjuk összehozni. Most nem volt annyi támpontom, mint a tavalyi magyar bajnokságon, de azt mondom, hogy a 99%-át ki tudtam hozni annak, amit szerettem volna
- fogalmazott Harcsa Zoltán. 
 
A legrövidebb döntőt az 56 kilósok mérkőzése hozta, ahol Csóka Nándor már az első menetben döntő fölénnyel verte Bundovics Istvánt. A tavalyi vb-résztvevő Hámori Ádám, ha megosztott pontozással is, de nyert Nagy Bence ellen. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ