Cropped landscape
Sport
A Vidi ellen javítana az Újpest
2018-12-0719:44
A címvédő Újpest a másodosztályú Kaposvár ellen búcsúzott a labdarúgó Magyar Kupától a héten. A lila-fehérek szombaton a bajnoki címvédő MOL Vidi ellen javíthatnak. A két csapat november 21-én, Székesfehérváron találkozott egymással, akkor 1-0-ra a Vidi nyert.
 
2016. február 13-a. Legutóbb ezen a napon nyert az Újpest a Vidi ellen a bajnokságban. Azóta 2 döntetlen mellett 6 fehérvári győzelem a mérleg. Ezért és a Kaposvár elleni Magyar Kupa-búcsú miatt is fontos lenne, hogy megszakadjon ez a sorozat.
Hasonló meccset várok, mint legutóbb. Ismerem Marko Nikolics játékstílusát, sok kontratámadásra számítok, amiben nagyon erősek, mivel több kiváló játékosuk is van, akik nagyon veszélyesek az egy az egy elleni szituációkban
- mondta az újpestiek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics.
 
A lila-fehérek dolgát nehezíti, hogy legutóbbi négy meccsükön csupán egy gólt szereztek.
Igazából sokat dolgozunk rajta, a támadásokon és a befejezéseken is. Egyelőre csak nyomokban tartalmazza azt, amit szeretnénk a mérkőzéseken. Reméljük, hogy minél többet fogunk majd megmutatni belőle a következő meccseken
- nyilatkozta Novothny Soma az Echo TV-nek.
 
Az Újpest szombaton este 19 óra 30 perctől fogadja a Vidit, majd a jövő héten a Budapest Honvéd vendégeként zárja az őszi szezont.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ