Cropped landscape
Sport
Újabb párizsi döntetlen
2018-12-0614:24
A listavezető Paris Saint-Germain 1-1-es döntetlent játszott a francia labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. Thomas Tuchel együttese Strasbourgban zsinórban második idegenbeli döntetlenjét játszotta a bajnokságban.
Neymar nélkül és Kylian Mbappéval a padon vágott neki a Paris Saint-Germain a Strasbourg elleni bajnokinak. A 36. percben Carole beadásába Kehrer ért bele kézzel a 16-oson belül. A játékvezető először szögletet ítélt, ám a videóbíró javaslatára megváltoztatta a döntését. A megítélt büntetőt Lala lőtte a kapu bal oldalába. A fordulás után Thomas Tuchel becserélte Mbappét, amivel fel is élénkült a párizsi támadójáték. Mbappé beadása után Kehrer fejelhetett, de a hazai hálóőr bravúrral védett. A 70. percben ismét Mbappé került főszerepbe. A francia támadót csak szabálytalanul tudták megállítani, a játékvezető pedig hezitálás nélkül ítélt büntetőt, amit Cavani értékesített. 
 
A hosszabbításban aztán majdnem jött a dráma, de Thomasson gólját les miatt érvénytelenítették, így a párizsiak megőrizték veretlenségüket a bajnokságban. A PSG ezzel zsinórban második idegenbeli döntetlenjét érte el idén, de továbbra is tetemes előnnyel áll a tabella élén 14 ponttal megelőzve a Lillé-t, míg a Strasbourg a kilencedik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ