Cropped landscape
Sport
Őszi első lehet a Ferencváros
2018-12-0615:52
Szerdán még a Sényőt győzte le a Magyar Kupában a Ferencváros, másnap pedig már megkezdte a felkészülést a hétvégi Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésre. A zöld-fehérek számára komoly tétje van a találkozónak, hiszen egy győzelem esetén már biztosan az első helyről várhatnák a tavaszi folytatást, így természetesen a három pont megszerzése a céljuk! 
Mezőkövesd és MOL Vidi. Idén már csak két mérkőzés vár a Ferencváros labdarúgó-csapatára az OTP Bank ligában. Szerhij Rebrov épp a borsodiak ellen irányította először vezetőedzőként a Fradit.
Az első mérkőzésünkön még más struktúrában léptek pályára ellenünk. Nem számít ki az ellenfél, ismernünk kell az erősségeit és gyengeségeit is, de hazai pályán a saját játékunkat szeretnénk játszani
- mondta riporterünknek a Ferencváros vezetőedzője.
 
Fernando Gorriarán szerint a hétvégén a győzelem a legfontosabb. Az uruguayi játékos pedig már előretekintett a Vidi elleni rangadóra is.
Az év mérkőzése lesz. Ha sikerülne nyernünk, akkor olyan előnyt tudnánk kiharcolni tavaszra, ami nagyon sokat jelentene, de előtte a Mezőkövesd ellen is szeretnénk begyűjteni a 3 pontot
- nyilatkozta a Fradi középpályása.
 
A Ferencváros győzelem esetén bebiztosíthatja őszi elsőségét a bajnokságban. A Mezőkövesd elleni találkozó szombaton 17 órától kezdődik a Groupama Arénában. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ