Cropped landscape
Sport
Nem hibáztak az NB I-es csapatok
2018-12-0416:04
Mind a három eddig pályára lépő NB I-es csapat továbbjutott a Magyar Kupából. A Kisvárda kicsit nehézkesen, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd azonban könnyedén, 6 gólos sikerrel vette az akadályt.
 

A budapesti harmadik kerület csapata fogadta a Mezőkövesdet. Az NB III-as klub a szünetig egészen jól tartotta magát, ekkor az állás 0-1 volt. A fehér mezes vendégek azonban a második játékrészben kinyitották a gólcsapot. Silye gólja után Drazics fantasztikus két perce következett: a 67. és a 69. percben is betalált a szerb támadó. A hazaiaknak megvolt az esélye szépíteni, Dombó Dávid azonban tizenegyest fogott, a borsodiak pedig mindezt megbüntették. A 17 éves Földi Botond duplázni tudott és beállította a 6-0-ás végeredményt. 
Az osztálykülönbség azért kijön, és nem rögtön, hanem egy kis idő kell hozzá, úgyhogy valószínűleg ez volt az oka, hogy a második félidőben már fölényben voltunk
– mondta Kuttor Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője.
 
A Mezőkövesd eddig erőn felül teljesít az NB I-ben és pontazonossággal a negyedik helyen áll a tabellán. Hétvégén a listavezető Ferencvároshoz látogatnak.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ