Cover
Sport
Elkészült A 2018-as Sportévkönyv
2018-12-0320:34
2018-ban is elkészült az idei év sportsikereit összegyűjtő évkönyv. A könyvbemutatón ott volt többek között Knoch Viktor is, aki Magyarország első téli olimpiai aranyérmét szerezte a rövidpályásgyorskorcsolya-váltó tagjaként.
Babos Tímea GrandSlam címe, Márton Anita fedettpályás világbajnoki aranya, vagy éppen Dévai Boglárka Európa-bajnoki elsősége. Csak pár szép emlék, amelyet sportolóink szereztek nekünk idén.

A 2018-as sportévkönyvben természetesen helyet kapott a történelmi rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai bajnoki cím is. A váltó tagjai közül Knoch Viktor a versenyzésben szünetet tart visszatérése még kérdéses.
Hogyha úgy döntenék, hogy visszajövök, mint sportoló, akkor mindenképpen 4 éves ciklusban gondolkodok, tehát akkor 3 évre kell visszajönni. Olyat nem akarok, hogy 1 évre visszajövök és aztán abbahagyom 1 év múlva, hanem olyan döntést szeretnék hozni, amivel utána együtt tudok élni és ki tudok állni a döntésem mellett
- nyilatkozta stábunknak Knoch Viktor olimpiai bajnok rövidpályás-gyorskorcsolyázó.

Az idei könyvben csaknem 80 szerző - köztük kollégánk Kalapos Mihály - írt a mögöttünk álló év sporteseményeiről, majdnem 550 oldalon, több mint 600 képpel illusztrálva.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ