Cropped landscape
Sport
Bemutatták a Suttogók című darabot, Dobrovitz József a 3. lett
2018-12-0213:06
Bemutatták a Suttogók című darabot a budapesti Papp László Sportarénában. A világ három leghíresebb lóidomítója először szerepelt együtt egy előadásban. Ezt követően a közönség a Fedeles Világkupa első versenyszámában két magyar versenyzőért is szoríthatott. 
A Suttogók című darab különleges történet, mely egy kerekesszékes gyermekről szól, aki arról álmodik, hogy ő is lovagolhat majd egyszer. Az előadásban a kisfiú álmának megvalósulásán keresztül nyerhetünk betekintést az erőszakmentes lóidomítás rejtelmeibe. A darab három főszereplője: Monty Roberts, az igazi Suttogó, Lorenzo, a repülő francia, valamint a kiscsikók szelídítője, Pignon. A bemutató után a Fedeles Fogathajtó Világkupa első versenyszámában két magyar versenyzőért is szoríthatott a hazai közönség. A többszörös magyar bajnok, Dobrovitz József a harmadik, míg fia, ifjabbik Dobrovitz József az ötödik helyet szerezte meg.
Bízunk benne, hogy fejlődni fogunk folyamatosan, és talán holnap is sikerül a dobogóra felállni. A célunk ez volt, hogy a mindenképp dobogóra álljunk
– mondta Dobrovitz József az Echo Tv-nek.

A szombati első versenyszámot egyébként a holland Bram Chardonnyerte, míg a második a belga Glenn Geerts lett. Folytatás ma a második versenyszámmal.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ